Balık Tesbih Modelleri Nelerdir?

Balık Tesbih Modelleri Nelerdir?

Balık Tesbih Nedir?

 

Stres azallttığı bilinen balık tesbihler  aynı zamanda ince ve zarif bir tesbih modelidir. Balık tesbihleri tek bir renkte görmek zordur. Günlük yaşamınızda yanınızdan ayırmak istemiyeceğiniz  balık tesbihler en çok tercih edilen modelleri arasında ilk sırada yerini alan Toz Kehribar modelidir. Toz kehribar reçinelenmiş ağaçlardan üretilmektedir. Farklı kültürlerde de kullanılan kehribar tesbihler, şifa dağıtan bir aksesuar olarak çok sık tercih edilmektedir.

 

 Çok sayıda hastalığa iyi geldiği bilinen kehribar tesbihler kötü enerjiyi alması ve etrafa pozitif enerji yaymasıyla da bilinir. Ağrı kesici ve sakinleştirici özelliği olduğu kabul edilen kehribar tesbihler balık tesbih modeliyle yepyeni bir model olarak oldukça özel hediyeliklerdir. Balık tesbihleri kedi gözü  toz kehribar olarakta sıklıkla görebilirsiniz. Kedi gözü toz kehribarın özelliği karanlık ortamda aynı kedi gözü gibi parlıyor oluşundan ismi kedi gözüdür. Etkileyiciliği ile büyüleyen balık tesbih modeller herhangi bir deformasyona uğramayacağı için güvenle kullanılabilecek ürünlerdir. Aksesuar yapımında da sıklıkla tercih edilen doğal taşlar son yılların trendleri arasındadır.

 

Ömür boyu saklanabilir farklı renk ve kesim şekilleriyle satın alabileceğiniz balık tesbihler özellikle erkeklerin ilgisini çeken tesbih modellerinin dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını istiyorsanız kaliteli ürünleri satın almaya özen göstermeli ve almadan önce ürünü iyi incelemelisiniz ve balık tesbih fiyatlarını iyice araştırmalısınız 

 

Balık Tesbih Bakımı Nasıl Olmalıdr?

 

Balık tesbihler, doğru bakım ve koruma ile uzun ömürlü olabilirler. Balık tesbihlerinizi nemli ortamlardan uzak tutun. Aşırı nem, tesbihin rengini veya yapısını bozabilir. Ayrıca, yüksek sıcaklıklardan da kaçının. Tesbihinizi düzenli olarak yumuşak bir bez veya mikrofiber bez kullanarak temizleyin.

 

 

Sert fırçalar veya aşındırıcı temizleyiciler kullanmaktan kaçının çünkü bu tesbihin yüzeyine zarar verebilir. Balık tesbihinizi uzun süreli saklama durumlarında, bir kılıf veya kutu içinde muhafaza edin. Bu, tozdan ve çizilmelerden korunmasına yardımcı olur. Sahip olduğunuz tesbihinizi zaman zaman parlatmak istiyorsanız, yumuşak bir bez kullanarak nazikçe parlatın. Aşırı güç uygulamaktan kaçının çünkü bu tesbihin yüzeyine zarar verebilir.

Bu basit bakım ipuçları, Balık tesbihinizin uzun süre dayanmasına ve güzel görünümünü korumasına yardımcı olacaktır.

 

 

 

Toz Kehribar Balık Tesbihin Faydaları Nelerdir?

 

Kehribar taşı eski Avrupa’da ilaç olarak kullanılmıştır. Anadolu ise doğal kehribar taşı koku malzemesi olarak kullanılmıştır. Doğal kehribar taşı İbni Sina’ya göre pek çok hastalığa iyi gelmektedir. Özellikle Eski Roma’da akıl hastalıkları, kulak, boğaz ve göz hastalıklarında doğal kehribar taşı kullanılmıştır.

Kehribar taşı önceki zamanlar tedavi amaçlı kullanılmış fakat günümüzde ise ziynet malzemesi olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde özellikle kehribar taşını erkek için aksesuar olarak üretmektedirler. Ülkemizde kehribar taşını tesbih ürünlerinde görmeniz mümkündür.

 

Tesbih Kenti olarak bu blog yazımızda balık tesbih nedir? faydaları nelerdir? bakımı nasıl olmalı gibi soruları cevaplandırdık daha fazlası gibi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere.

 

 

Etiketler: balık tesbih nedir balık tesbih fiyatları
Nisan 30, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR