Tesbihkenti Blog Köşesine Hoşgeldiniz

  • Haziran 17, 2019

    İşçiliği diğer tesbih modellerine göre oldukça zor olan ve emek gerektiren andız tesbihler, zamanla parlaklık kazanan ürünlerden biridir. Çektikçe hissedilen bir renk değişikliğine sahip olan andız tesbihler, tesbih severlerin dikkatini çeken ürünlerin başında gelir.

    17’lik Andız Tesbih Modelleri
  • Mayıs 13, 2019

    Erzurum’un Oltu ilçesine özgü olan Oltu taşı, karbon anlamında içeriği yüksek bir süs taşı olarak bilinmektedir. Kolay işlendiği için pek çok aksesuarda görebileceğiniz oltu taşı, kadın ve erkek herkesin ziynet eşyasına şıklık katacak bir üründür.

    Zor şartlar altında çıkarıldığı için değeri yüksek olan bu taş  özellikle tesbih modellerinin vazgeçilmezidir. Oltu taşı tesbih modelleri siyah ve parlak görünümüyle ilgi çekmekte ve tesbih koleksiyoncularına cezbedici gelmektedir. 

    oltu taşı tesbih modelleri
  • Nisan 18, 2019

    Bebeğiniz için en değerli mücevher olan kehribar, aynı zamanda yetişkinlerin de kullandığı ve içerisinde kadmiyum gibi kimyasalların olduğu değerli bir aksesuar ürünüdür. Bebek bilekliklerinde ve kolyelerinde kullanılan kehribar kozalaklı ağaçların reçinesinin fosilleşmiş bir halidir.


    % 100 doğal antibiyotik özelliği ile geçmişten beri şifa dağıttığı için kullanılan kehribar, bağışıklığı da güçlendirir. Bu nedenle bebek diş bileklik ve kolyeler, bebeklerinize şifa dağıtan bir aksesuar olarak kullanılabilir.

    kehribar diş kolye, bebek dişi kehribar aksesuar
  • Nisan 17, 2019

    Kehribar içerisine koyulan fosillerin, binlerce yıl öncesi döneme ait canlıları inceleme imkanı sunması bu ürünleri çok daha değerli hale getirmiştir. Özel fosilli aksesuarlar, günümüzde kadın ve erkek herkesin kullanabileceği estetiğe sahip, oldukça yenilikçi ürünlerdir.

    fosilli aksesuarlar, fosilli ürünler
  • Nisan 09, 2019

    Özel işçilikle üretilen kehribar tesbihler, malzeme kalitesinden dolayı senelerce kullanabileceğiniz ve kendinizi özel hissettirecek aksesuarlar arasındadır. Hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için satın alabileceğiniz kehribar tesbih modelleri, doğal reçinelenmiş ağaçlardan üretilmektedir. Farklı kültürlerde de kullanılan kehribar tesbihler, şifa dağıtan bir aksesuar olarak çok sık tercih edilmektedir.

    kehribar tesbih, tesbih kombinleri
  • Mart 13, 2019

     

    kuka ağaç tesbih, ağaç tesbih
  • Şubat 21, 2019

    Arkeolojik kazılarda bile kalıntılarına rastlanan bileklikler, eski çağlardan beri hem kadınlar hem de erkekler için önemli aksesuarlardan biridir. Erkek bileklikleri zaman içerisinde farklı moda trendlerine göre şekillense de seneler geçse bile modasını kaybetmeyen bileklikler bulmak da mümkündür.

    doğal taş bileklik, erkek bileklik
  • Şubat 11, 2019

    Günlük hayatta en çok kullanılan aksesuarlardan biri de bilekliklerdir. Unisex bir aksesuar olan bileklik, erkeklerin de kadınların da beğenisini kazanan ve kişiye bambaşka bir hava katan ürünlerdir. Altın ve gümüş bileklikler dışında deri bileklik modelleri, taşlı bileklikler, deri ve örme bileklik modelleri gibi sayabileceğimiz çeşitleri vardır.

    bileklik, erkek bileklik, kadın bileklik
  • Şubat 06, 2019

    Ana vatanı Çin olan kral ağacı, paulownia ismiyle de bilinen ve kullanım alanı çok yaygın olan bir bitkidir. Kral ağacı tesbih modelleri de, bu özel ağaçtan üretildiği için oldukça değerli ve anlamlı tesbih modelleri arasındadır.


    Özellikle tesbih koleksiyoncularının favorileri arasında yer alan kral ağacı modeli, altın ağacı olarak da adlandırılmaktadır. Bu özel ağaçtan üretilen tesbihlerin dayanıklılığı ve parlaklığı büyülediği için tesbih severlerin koleksiyonlarında bulundurmak istediği bir modeldir.

    kral ağacı tesbih, ağaç tesbih
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR